Рик Алън е получил нараняване на главата след брутално нападение от

...
Рик Алън е получил нараняване на главата след брутално нападение от
Коментари Харесай

Барабанистът на Def Leppard пострада от упоен тийнейджър

Рик Алън е получил пострадване на главата след брутално нахлуване от 19-годишен юноша в понеделник в Съединени американски щати.

Новината бе обявена през днешния ден от " Тангра мега рок ", цитирайки западни медии.

Def Leppard сега са на гигантско международно турне като съпорт на Motley Crue. Двете банди - ненадейно за мнозина, откриха ниша и сега безусловно опустошават най-големите стадиони, изживявайки... неразбираемо коя подред креативна младост.

Та, барабанистът на Leppard излязъл да изпуши една цигара пред хотела във Форт Лодърдейл, Флорида, където групата била настанена във връзка взаимния концерт в града с Crue предходната вечер.

Непознато момче ненадейно се затичало с всички сили към Алън и го блъснало в тил, в резултат на което 59-годишният музикант паднал и си блъснал мощно главата в земята. 

Нападателят, който съгласно очевидци на случая бил мощно интоксикиран, повалил и жена, притекла се на помощ на потърпевшия, траял да я удря на земята, след което гневно хвърлил стол към прозореца на хотелския ресторант.

Младежът бил арестуван от чиновници на защитата на хотела, които го предали на пристигналите по сигнал служители на реда.

19-годишният Макс Харли от Охайо бил освободен от Окръжния затвор на идната заран против гаранция. От видеото долу се вижда, че той резервира безмълвие пред посрещналите го на входа кореспонденти на местни медии.

Рик Алан със сигурост е един от най-силните хора в рока. Той губи лявата си ръка при автомобилна злополука още през 1984, само че след това бандата не желае да го смени. Изчаква го да се възвърне изцяло, а експерти конструират безаналогов сет барабани, на които той свири без лявата си ръка.

Той е дал показания под клетва пред полицията и ще повдигне обвинявания на своя нападател.

Ето и видеорепортаж за нелепото събитие:


Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР